Volg ons ook op Instagram

59244
page-template-default,page,page-id-59244,select-core-1.3.1,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.4.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Title Image

Autobelettering

Autobelettering van MindMade in holland: creatief vakmanschap
[layerslider_vc id=”2″]
Creatief vakmanschap
Autobelettering

Autobelettering is een van de meest eenvoudige en effectieve manieren van reclame maken. Of u nu door de stad rijdt of stil staat in de file. U laat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met uw product of bedrijf. Dat is snel verdiend! Maar belettering is meer.

Autobelettering kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Het ontwerp kan bestaan uit één of meerdere kleurlagen. We gebruiken hierbij kleurfolies of printen de stickers in full colour.

Één of veel?
Van bestelbus tot wagenpark

En moet de kleur van het voertuig in z’n geheel worden aangepast? Dan pakken we de auto helemaal in met hoogwaardig vinyl, ook wel car wrapping genoemd. Onze stofvrije bedrijfsruimte is groot genoeg om meerdere auto’s of een vrachtwagen van belettering te voorzien. Dus heeft u één bestelbus die beletterd moet worden of juist een groot wagenpark? MindMade in holland draait daar de hand niet voor om.

Van start tot finish!
Autobelettering: creatief vakmanschap

Wij zijn gespecialiseerd in het beplakken van verschillende soorten voertuigen. En dat niet alleen. Ook het creatieve ontwerp en de productie van de stickers gebeurt in huis. Met het nodige vakmanschap, op maat en passend bij uw huisstijl. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice, zelfs voor uw vrachtwagen!

Fier Farma ~ Wagenpark
Wagenpark Zuid-Hollands landschap
Verburg Tuin en Infra Volkswagen Crafter
Carwrwap BMW Arlon Heatwave
Volkswagen Crafter Donselaar bouw
Rupsvoertuig Geomil