Volg ons ook op Instagram

4870
post-template-default,single,single-post,postid-4870,single-format-gallery,select-core-1.3.1,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.4.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Raambelettering Heineken Music Hall

Raambelettering Heineken Music Hall

Hoe MindMade de Heineken Music Hall veranderde….

Maandag 31 juni 07.00 uur ‘s ochtends stonden wij paraat om de Heineken Music Hall in een nieuw jasje te steken. De voorbereidingen zijn in hoog tempo doorgevoerd zodat wij op tijd aan de slag konden voor de “zomerstop” van deze evenementenlocatie.
Nadat de hoogwerker stipt op tijd is gearriveerd kunnen we aan de slag.

Voor ons doemen drie grote ronde ramen op van 5,6 meter doorsnede die vol zitten met streepjes van ca. 5 mm. Deze hebben we stuk voor stuk los moeten peuteren om de nieuwe visuals te kunnen plaatsen. Tijdens dit werkje moet je je verstand soms op nul zetten en ga je vreemde rekensommetjes maken.

Wat wil je dan eigenlijk weten……. Nou eigenlijk gewoon hoeveel streepjes dat je eraf moet pulken!!
Zo kwamen wij op een totaal van 560 streepjes per raam van onder tot boven, helaas waren deze ook nog eens verdeeld in 8 verschillende delen, kortom 4480 keer los peuteren per raam, in totaal dus 13.440 keer lossteken.

Onze conclusie op deze dag was dan ook dat we hier niet te lang aan moesten denken om niet gek te worden.

No Comments

Post a Comment