Volg ons ook op Instagram

59657
post-template-default,single,single-post,postid-59657,single-format-gallery,select-core-1.3.1,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Heemskerk Orchids straalt weer van de gevel af!

Lichtreclame Heemskerk Orchids Zevenhuizen

Lichtreclame Heemskerk Orchids Zevenhuizen

De reclame heeft een totale ruimte van ongeveer 20 meter breed en bestaat uit 3 verschillende typen gevelreclame, zowel verlicht als onverlichte reclame.

Drie soorten gevelreclame in een.

Halverwege 2012, kregen we de vraag van Ruben Meibergen van Starble om mee te denken over een gevelreclame voor een klant.
Zo gezegd, zo gedaan en snel hadden we een datum geprikt om om de tafel te gaan zitten en de wensen door te spreken.

Ruben had in de voorliggende periode een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld voor Heemskerk Orchids, een orchideeën kweker uit Zevenhuizen en dit moest vertaald worden naar een gevelreclame. Omdat er veel mogelijkheden en wensen zijn is het best lastig een goede keus te maken. Hoe zal het er in het echt uit zien is altijd de grootste vraag.

Nadat we de wensen voor de gevel doorgesproken waren en we de visuele voorstellen bekeken hebben zijn we diverse mogelijkheden gaan uitwerken. De voorkeur van een verlichte gevelreclame was duidelijk, maar in welke uitvoering was nog de vraag.

De reclame heeft een totale ruimte van ongeveer 20 meter breed en bestaat uit 3 verschillende typen gevelreclame, zowel verlicht als onverlichte reclame.
De orchidee is een gevormde lichtbak die naar voren toe uitlicht. De voorzijde is dan ook voorzien van een full colour print van de orchidee zoals ontworpen in het logo.
De tekst in het logo bestaat uit indirect verlichte doosletters. Dat wil zeggen dat de letters aan de achterzijde licht afgeven dat weerkaatst wordt op de gevel. Door deze techniek ontstaat er een hele subtiele lichtgloed.
Als laatste hebben we het internetadres uitgevoerd in Acrylox letters, de zogenaamde, vol kunststof en door-en-door gekleurde, freesletters.

Preppen en monteren

Ter voorbereiding op de montage aan de gevel op locatie hebben we een frame in elkaar gezet waarop de achtergrond platen zijn gemonteerd. Achter deze platen is vervolgens ook de mogelijkheid om alle elektra weg te werken en de verbindingen te maken. Dan is het zover en hebben we de panelen met letters, lichtbak en freesletters ingeladen om naar Zevenhuizen te brengen.
Op de dag van de montage werkt het weer goed mee. De hoogwerker is aanwezig…. We kunnen van start. Na een dag heel hard doorwerken hangt dan alles aan de gevel, past het allemaal in elkaar en kunnen we met een meer dan tevreden gevoel naar huis.

Heemskerk Orchids straalt weer van de gevel af!

Met dank aan Ruben Meibergen van Starble voor deze mooie opdracht.

Meer weten?

Meer weten over gevel- of lichtreclame of zelfs een advies over je de aankleding van je pand?

Laat het ons weten en we gaan samen aan de slag!

Vul het formulier in of ga naar onze contactpagina voor onze gegevens

BEKIJK MEER AUTOBELETTERINGEN

Uw Naam (vereist)

Email (vereist)

Onderwerp

Bericht

[recaptcha]

No Comments

Post a Comment