Volg ons ook op Instagram

7242
post-template-default,single,single-post,postid-7242,single-format-gallery,select-core-1.6,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.6,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Buitenreclame Sunday’s Nederland

Buitenreclame Sunday’s Nederland

Een betere slogan dan dit kunnen wij niet verzinnen om aan een nieuwe opdracht te beginnen. Eind april en begin mei hebben we 4 Sunday’s zonnestudio’s in Amsterdam en Hoofddorp voorzien van nieuwe gevel- en raambelettering.

Drie locaties in Amsterdam en één in Hoofddorp zorgden er voor dat we, ondanks het wat druilerige lenteweer, toch in de juiste zonnige stemming zijn gekomen. Met een slogan als Lookin’ good, feelin’ great van Sunday’s kan het ook niet missen. Alle vier de locaties hebben de nieuwe Sunday’s look gekregen; de combinatie van wit en blauw logo met het antraciet grijs wat als ondergrond kleur gebruikt wordt. Met het aanpakken van de lichtbakken, de raambelettering en het aanbrengen van freeslogo’s op de gevels ziet het er weer goed uit!!

No Comments

Post a Comment