Volg ons ook op Instagram

58836
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-58836,select-core-1.6,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.6,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Navigate North

Zin in een ijskoud avontuur?
960-640_logos_nnn
Van Polder tot Poolcirkel… en terug!

Navigate North en MindMade in holland

Al heel wat jaren is MindMade in holland betrokken bij het “coolste” evenement van Nederland: Navigate North.

Naast het huidige logo en huisstijl is MindMade in holland de leverancier van alle belettering, drukwerk, (beach)vlaggen, spandoeken, borden etc.
Ook mochten we diverse deelnemende teams voorzien van sponsorstickers of complete carwraps.

Daarnaast is onze Peter (Expeditie PolderBoy) meerdere keren mee geweest als Crew-member.

Navigate North

Navigate North is een avontuur; naar mooie plekken die niet het makkelijkst begaanbaar zijn, unieke locaties en, wanneer er niet ‘s nachts wordt gereden, goede overnachtingsfaciliteiten. Een trip waarbij het wedstrijdelement op verschillende manieren als een rode draad door een 7-daags avontuur zal gaan. Het is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor het wedstrijdelement. Met voldoende aandacht voor fun (‘grote jongens activiteiten’ in de sneeuw) en teamwork. Ná de zware etappes is er goed en lekker eten en ‘s avonds in de bar ‘onder het genot van’ tijd voor sterke verhalen! Een avontuur waarbij je als concurrerende teams aan de start verschijnt en na 7 intensieve dagen als vrienden de finish passeert.

www.navigatenorth.nl
Vaste prik

Navigate North 2017; de jubileumeditie

Langzaam komt het einde van het jaar dichterbij, wordt het buiten kouder en gaat het zachte gefluister over de 5e ijskoude editie van Navigate North over in actie. Voor dat we het weten gaan de 40 teams op naar het hoge noorden..

7.000 km in 7 dagen door 6+ landen

Van organisatiestickers tot Carwraps

Bij MindMade in holland staat het deze maanden vast op de agenda om alles in orde te krijgen en te zorgen dat de deelnemers en organisatie weer in stijl op pad kunnen. Daar waar we voor alle teams de Navigate North rit stickers verzorgen, zorgen we bij een ander team ook voor de sponsorstickers en een volgende team wil graag een volledig getransformeerde auto; de “full carwrap”.

Klaar voor nog meer spektakel?

Check deze Facebook pagina’s voor meer over Navigate North!

Navigate North
Facebook

Navigate North

MindMade in holland
Facebook

MindMade in holland

Expeditie PolderBoy
Facebook

Expeditie PolderBoy

Meer weten?

Wat kan MindMade voor u?

Wel of geen deelnemer aan Navigate North? Geen punt, bij MindMade in holland is iedereen welkom.
Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact op via het formulier of bel: 0182 52 09 10

Meer weten?

Neem contact op

    Uw Naam (vereist)

    Email (vereist)

    Onderwerp

    Bericht