Volg ons ook op Instagram

59870
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-59870,select-core-1.6,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.6,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Vlaggen, banieren en spandoeken

Met de vlaggen, banieren en spandoeken van MindMade in holland valt uw boodschap op

Vlaggen, banieren en spandoeken

Een vlag, banier of spandoek is een echte eyecatcher, en een effectieve manier van communiceren. Of u nu kiest voor het drukken van een bedrijfslogo, sfeerbeeld of promotionele actie. Met een vlag, banier of spandoek in het juiste ontwerp valt uw boodschap op!

Creatieve toepassing

Er is veel mogelijk. MindMade in holland produceert niet alleen vlaggen, banieren en spandoeken, maar zorgt ook voor een professionele afwerking en montage. Denk hierbij aan buizenframes, vlaggenmasten en textielframes.

De doeken worden gemaakt van verschillende materialen, bijvoorbeeld glanspolyester en pvc. Het ligt er maar net aan waar u de vlag, banier of het spandoek voor wilt gebruiken.

Komt het doek buiten te hangen? Onze kwaliteit zorgt ervoor dat het doek slijtvast en kleurecht blijft. Ook binnen zijn onze doeken goed toepasbaar. Bijvoorbeeld als scheidingswand in musea of als decoratie van etalages en showrooms.

Advies op maat

MindMade in holland print, confectioneert en monteert. Afhankelijk van uw vraag adviseren wij welk materiaal, welke bedrukking en afwerking het beste bij uw boodschap en locatie past.

En wanneer u ook op zoek bent naar een ontwerp, dan doen wij u graag een voorstel.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. MindMade in holland denkt graag met u mee.

Meer weten?

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Tags:
  Vlaggen