Volg ons ook op Instagram

59047
page-template-default,page,page-id-59047,select-core-1.3.1,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Title Image
Een zeker gevoel. MindMade in holland is een erkend signbedrijf.

SI’BON Erkend signbedrijf

MindMade Sibon logo

Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Erkend leerbedrijf -Wij leiden vakmensen op

Waarom een sign keurmerk?

De signsector bestaat uit ruim 2000 signbedrijven. Daarom is het zaak dat het betere signbedrijf zich kan profileren. Een belangrijk instrument voor een signbedrijf om zich van een beunhaas te onderscheiden is een erkenningsregeling met een keurmerk. Uit onderzoek is gebleken dat bijna tweederde van de eindgebruikers zich bij de keuze van een bedrijf laat leiden door de aanwezigheid van een keurmerk. De signsector heeft met SI’BON haar eigen keurmerk: het Erkend Signbedrijf, dat als enige breed geaccepteerd is in de branche.

Signmakers Vakraad en erkenningseisen

Om een gedegen en evenwichtig pakket van erkenningseisen voor het keurmerk te kunnen hanteren, heeft SI’BON de Signmakers Vakraad opgericht. De Vakraad bestaat uit zes signmakers en een vertegenwoordiger van SI’BON. De Signmakers Vakraad is een onafhankelijk instituut. De kerntaken van de Vakraad zijn het vaststellen van de toelatingseisen van erkende signbedrijven en het bewaken van de erkenning. Jaarlijks wordt het signbedrijf bezocht om vast te stellen of zij aan de eisen voldoet.

MindMade in holland is daarom trots op het feit dat we ons al jaren SI’BON Erkend Signbedrijf mogen noemen.

Custom Image

Meer weten over het SI’BON keurmerk? Bekijk ons profiel op hun site..