Volg ons ook op Instagram

60355
post-template-default,single,single-post,postid-60355,single-format-gallery,select-core-1.6,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.8,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,hide_inital_sticky,side_menu_slide_from_right,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Title Image
Toppers Partycafe Amsterdam is een feit!

De Toppers vieren feest! Toppers Partycafe Amsterdam

De Toppers vieren feest! Toppers Partycafe Amsterdam

In opdracht van Van Der Loo Catering & Events mochten we een mooie klus opleveren in Amsterdam

Van Restaurant Burlesque naar Toppers Partycafe in 1 week tijd!

De Toppers vieren feestje ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van Toppers in Concert en starten daarom hun eigen Toppers Partycafe in de reguliersdwarsstraat in Amsterdam.

MindMade mocht de beletteringen en muurdecoratie uitvoeren voor de heren Rene Froger, Gerard Jolin, Jeroen van de Boom en Jan Smit.

Met de designs van Touch Creative werd binnen notime de productie gestart.
Het voormalige restaurant Burlesque gestript van belettering en weer voorzien van Clear View raamfolie, Airtex fotobehang en diverse canvassen doeken (zelfs aan het plafond)

Een lichte race tegen de klok, want gesloten deuren is natuurlijk geen omzet. Snel schakelen een must en zo was het Toppers Partycafe op tijd klaar voor de landelijke pers die voor de opening kwam.
Job well done!

Custom Image

3M™ Scotchcal™ Clear View

Omdat de folie extreem transparant is, biedt het veel toepassingsmogelijkheden. De onbedrukte delen geven perfect helder zicht door het glas. Denk hierbij aan toepassingen voor het afscheiden van ruimtes, bijvoorbeeld vergaderruimtes. Het gedeelte van het folie dat bedrukt is, biedt zo privacy. Elk formaat en ontwerp is mogelijk, zonder dat de folie contour gesneden hoeft te worden voor een goed zicht. Deze folie benadert de transparantie van glas het beste. Het materiaal is niet compleet transparant, maar komt er het dichtst bij in de buurt. De 3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 is ook zeer geschikt om te gebruiken op etalageruiten, bewegwijzering, displays, informatieborden en autoruiten.

READ MORE
Custom Image

Airtex® fotobehang

Airtex® is naadloos fotobehang met de gigantische printafmeting tot wel 5*x45m uit één stuk. Deze fijn geweven polyester doeksoort van 330gr/m² met matte uitstraling is de perfecte vervanger voor traditioneel behang. Geen wonder: Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht.

READ MORE

Meer weten?

Meer weten over onze raambeletteringen of muurdecoratie?

Laat het ons weten en we gaan samen aan de slag!

Vul het formulier in of ga naar onze contactpagina voor onze gegevens

BEKIJK MEER RAAMBELETTERINGEN

  Uw Naam (vereist)

  Email (vereist)

  Onderwerp

  Bericht

  No Comments

  Post a Comment